söndag, juni 20, 2010

Monteringsafton


Så, nu har jag äntligen fått ihop klädställningen från IKEA, så nu behöver jag inte ha allt ihopvikt i lådor. Great! Jag har även fått ihop klotgrillen men noterade såklart att jag glömt clipsen till askfatet när alla ben var på plats men nu struntar jag i det. Jag har varken lust eller motivation att börja montera isär dem nu. Det får bli ett senare projekt och jag har ju tid på mig, det lär inte bli nåt grillande förrän nästnästa helg då jag får besök.

Här står ytterdörren på vid gavel och in strömmar sommardoftande luft. Kläderna jag tvättat idag har redan torkat. jag skulle verkligen vilja få i ordning mer här, vill ha en mer trevlig och välkomnande hall; upp med en hatthylla och ett skoställ och kanske en byrå och lite ljus :) Sen är det ju mer än hallen jag vill fixa till men jag får helt enkelt bida min tid.

Känner mig smådåligt humör i kväll, jag tenderar att reta upp mig lite extra på saker och ting men jag har väl hormonerna att skylla på för det. Så snart blir det duschen och sängen för i morrn är det jobb igen och sedan sommaravslutningsfest med ergo/fysio-gänget innan de flesta går ut på semester - det blir säkert trevligt!

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Vilken snygg kavaj som hänger längst fram! Hoppas allt är bra med dig, du är duktig som vågar prova på ngt nytt, inspirerande!
Nycklarna till min crib kommer med posten innan sommaren, hoppas vi hinner ses en sväng uppe i Boden också. Massa kramar! gunsan

missj sa...

Åh, tack raring!! Det är så himla generöst och gulligt att du/ni lånar ut er lägenhet!

Jag hoppas också att vi hinner ses men jag vet ju hur svårt det brukar vara när det bara är du som är hemvändare, nu är jag också det ;) men vi försöker - såklart!!

Love you!