söndag, juni 27, 2010

Stillsam och lugn söndag

Efter en späckad helg känns det skönt med en lugn söndag. Allt jag egentligen har på agendan är en vals med dammsugaren och svabben. Jag har just ätit två champinjoncrêpes till lunch, det satt bra.

I går när jag skulle logga in på nätbanken lyckades jag klanta till det så inloggningen är nu blockerad, inte helt lätt när det inte ser ut som hemma ;) Jag har testat idag igen och får samma felmeddelande, jag har mailat dem och hoppas att de kan maila mig ett nytt lösenord och att jag slipper åka in och passa bankens öppettider igen. In till Oslo måste jag endera eftermiddag för att leta en födelsedagspresent åt B men det kan jag ta efter jobbet, det funkar ju inte med banken som stänger kl. 15. Tyyypiskt! Jag har i alla fall överfört 30 000 SEK från mitt svenska konto till mitt norska så att jag ska kunna lösa detta med hyran när jag fått in lite lön och har allt som ska ut på kontot, som motsvarar ca. 42 000 SEK (3 månadshyror i deposition + hyran för juni och juli).

Nu ska jag roa mig med lite städning!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har också lyckats slå fel kod 3 gånger och jag var, tyvärr, tvungen att åka in för att få ett nytt lösenord.. Säkerhetsregler you know.. Här stänger banken 18 varje dag dock så det funkar väl..

www.finest.se/tommystahl