Jag känner mig ilsk, ond och irritabil!
Så snabbt det kan vända, jag har haft en bra arbetsdag som bjudit på såväl jobb med dokumenter/mallar till CosDoc och patientarbete blandat med allvar och skratt.
Medan jag var på butiken ringde Nils som jag hyr av, han hade fått papprena från banken så när jag kom hem har vi har äntligen fått göra klart leiekontraktet på lägenheten och depositionskontot. Lite småprat om ditt och datt blev det också och så fick jag framföra mitt önskemål om en lampa på väggen vid ytterdörren, det börjar vara mörkt och både svårhanterligt att fippla med nyckeln när man kommer hem om kvällen och dessutom är det lite obehagligt att först känna sig fram i mörkret längs den lilla vägen upp hit från vägen och inte ens kunna sikta på en lampa vid lägenheten. Det lät inte som att det skulle vara nåt problem, de ska dra ström till garaget och ha hit en elektriker så då får jag förhoppningsvis det fixat. De är himla trevliga de där, bara tanken på det där första lägenhetskontraktet och han som hyrde ut i jämförelse med denna familj - skillnaden är havsdjup!
Nu är det klart! Bara 21000 NOK som ska föras över till depositionskontot till veckan när all pappersexercise är helt klar.
I övrigt har inget speciellt skett men plötsligt kände jag bara en spirande irritation inombords, det känns som att stubinen är väldigt kort just nu. Fast jag har svaret...och det stavas PMS! Jag känner det även i magen, i brösten men det som plågar mest är humöret. Tack och lov brukar det vara en kortvarig historia.
Irritationen ska jag ta ut på städning nu, det ska dammsugas, torkas golv och torkas damm, avloppet till duschen måste rensas för jag har haft fotbad de senaste två gångerna jag duschat och det är inte skoj!
Let's go!
2 kommentarer:
Visst hade du ett bra recept på nån slags chokladpudding som var relativt "nyttig"?! Hur gjorde man??
Nyttig kan jag väl inte påstå men den är rätt om man kör på LCHF - och god ;)
Choklad mousse
4 port
100 g mörk choklad (godast tycker jag att den med nougat i mitten eller med pistagenötter är)
2 ägg gulor
2,5 dl grädde
Smält chokladen i mikro eller i vattenbad. Låt chokladen sedan svalna en aning. Rör ner ägg gulorna. Vispa grädden och vänd ner grädden i chokladblandningen. Häll moussen i portionsskålar och låt dem stå i kylen i ca en timme.
Skicka en kommentar