onsdag, oktober 13, 2010

Patience is persistence

När jag köpte och såg "L word"-boxen visste jag inte att det fanns en sjätte och avslutande säsong. Det är ju ett tag sedan nu så i helgen började jag se om serien och gjorde även slag i saken och beställde den sista säsongen (hittade den för blygsamma 279 NOK med frakt hos Platekompaniet).

Helst skulle jag vilja hugga tag i den nu på en gång men jag måste hålla mig, för först ska jag se resterande säsonger igen så att jag har handlingen färskt i minne. Det har jag inte nu. Jag har inte en susning om hur säsong fem slutade. Jag får vackert vänta - för varför stressa? Hela meningen med att jag ser den är ju att jag vill ha lite lättsam förströelse om kvällarna och det är ju egentligen bara bra om det räcker en stund.

Men nyfiken, det är jag! :)

2 kommentarer:

Camilla sa...

Då får du ge mig rapport om slutet!! Har själv beställt Brothers and sisters, har aldrig sett men fått för mig att den ska vara bra :)

missj sa...

Det ska jag göra! :) Jag har sett nåt avsnitt av "B&S" tidigare, bara nåt ströavsnitt men jag kan tänka mig att den är bra. Jag skulle vilja ha "McLeod's döttrar"-boxen också, den serien tycker jag är så mysig! :)