tisdag, november 30, 2010

I väntan på december

I går fick bloggen vila lite, för direkt efter jobbet bar det iväg med apostlahästarna hem till Anne Merete där sekjsonen skulle ha julavslutning (sååå mycket god mat!). Jag, Kristin och Hilde fick lifta med Tone hemåt och klev nog innanför dörren ganska precis klockan 23 och då var det bara att kasta sig in i duschen och sedan vidare in i sängen. Bilder och uppdatering om gårdagens tillställning kommer senare i kväll, först ska jag ta itu med att putsa och feja här hemma, tvätta och renbädda sängen. I veckan väntar jag ju besök - och det är lite osäkert vilken dag det blir så det gäller att ha beredskap :). Jag är verkligen NOLL motiverad men bara man kommer igång så.

Jag blev förresten superinspirerad av Anne Meretes islyktor så nu står det en hink med vatten ute i kylan - som förhoppningsvis ska bli till en fin dekoration vid min ytterdörr. Tanken på att göra såna där har funnits i flera år, sedan har det fallit i glömska men nu har jag agerat innan tanken flaxade iväg :)

Finns energin senare kanske jag tar itu med Portis (tamburmajoren från IKEA alltså) också, annars kommer ju en morgondag och en dag efter...:)

Inga kommentarer: