lördag, november 13, 2010

Mjukstart på partylördag

Åh vilken skön morgon. Vi vaknade vid 08-tiden men då var det inte aktuellt att kliva upp så vi låg och pratade en stund, somnade om till ca. 11 och har sen legat och dragit oss och myst till ca. 12:30. I samma veva som vi klev upp kom MB och E för att låna bilen, de ska nämligen på en IKEA-sväng och behöver lastutrymmet som folkabussen har. Jag passade såklart på att beställa 4-5 förpackningar värmeljus, det är sanslöst vilken åtgång det är på dem nu ;) De lämnade MB:s corolla här så det lutar starkt åt att vi tar bilen till Oslo och vår byrunda ikväll. Jag tror att vi åker mellan 17-18 nån gång, det beror på hur vi väljer att göra med fördrinken på Åpen bar. Eventuellt åker vi så att vi möter upp på Eataly direkt kl. 19. Vad som sker efter middagen är osäkert men en utgång blir det med all säkerhet, fast stället är inte klubbat - min gissning är att vi landar på So. det positiva med bilen är att vi är fria att stanna längre än till 01:30 då sista båten hem går om det skulle vara väldigt trevligt/kul. Det trista är att det såklart hade varit trevligt om B kunnat dricka lite vin men efter en hård arbetsperiod så är det inget önskemål alls utan snarare nåt som undviks så det blir nog en bra lösning.

Vi blir nog någonstans mellan 13-15 personer i kväll. De jag träffat förr är begränsade till tre eller fyra personer så det blir lite spännande. Det ska i alla fall bli supermysigt att gå ut med B.

B är just nu på Posten och gör lite ärenden, sen ska vi så smått dra igång förberedelserna med hårfärgning, dusch, påklädning, sminkning - detta ska jag ackompanjera med god musik och ett glas vin eller en drink. Mysigt!

I could really get used to having sweetie here with me

Hoppas att ni har en fin lördag!

1 kommentar:

Annelie sa...

Hoppas det blev en lyckad tillställning!