söndag, mars 27, 2011

Söndagssysslor

Nu har jag lagt upp ännu med kläder på Tradera. Det handlar om kläder som är fina och ide flesta fall helt oanvända för att de inte suttit bra på mig alternativt inte riktigt känts som jag. De auktioner jag lade upp idag kommer ju dessvärre inte att hinna bli klara innan jag åker härifrån så jag får flirta lite snällt med Jillan och höra om hon kan sända iväg dem om jag ordnar med förpackningar alt. frimärken. Jag ser att jag redan är uppe i närmare 500 kronor för de kläder jag lagt upp sedan tidigare, även om det inte är i närheten vad jag köpt dem för så är det då betydligt bättre än att de bara ligger hos mig och inte används.

Dagen har annars ägnats åt ännu mer klädarbete, jag har försökt leta fram kläder jag ska ta med till Norge men det är inte helt lätt när Lina bytt rum och flyttat runt på sakerna. Det är speciellt ett par jeans som jag skulle vilja få med mig men de är puts väck. Lite detektivarbete kanske kan få fram dem?

Annars hade jag tänkt ge mig på jobbet med att börja "stuva ner" alla mina saker i väskan snart, inte för att jag ska resa än på ett tag men det kommer att krävas en del tankeverksamhet och pusslande för att få till det med tanke på allt jag handlade och hämtade ut från Posten i går. Bara DVD-boxen och vinboxen tar ju upp mycket plats.

Men först ska jag bidra lite här, det behöver plockas undan, dammsugas, torkas i köket och här ute i kammaren behövs det också en röjning; katterna gillar att fly hit speciellt när man drar igång dammsugaren och det märks! Sen tror jag att jag ska sno ihop en köttfärssås till middag också.

Inga kommentarer: