Pages

tisdag, april 12, 2011

Påsk och planläggning

I dag har det varit lite SMS- och telefonplanläggning kring påsken här. Det är nu bestämt att B kommer hit till Norge den 18:e och att vi följs åt till Gardemoen den 26:e där våra vägar skiljs, en drar mot Sverige (jag) medan den andra drar mot Danmark (B). Vi kom även fram till att klokast var att boka hotell mellan måndag och tisdag, även om vi tar första båten kl. 06 blir det tight att hinna med våra plan eftersom vi får sisådär 30-35 minuter på Gardemoen och då ska uthämtning av boardingkort + bagagetags, bagageinlämning och säkerhetskontrollen avverkas och Taxfreen är ju bara att glömma vilket är urtrist. Jag tycker om att komma hem med nån liten present till värdfolket (Jill och Stig alltså) som så snällt inhyser mig varje gång jag hälsar på.

Angående hotellet så fann jag ett riktigt kanonpris: 299 NOK för en natti dubbelrum för två personer. Mellan hotellet och flygplatsen går shuttlebussar så man behöver inte köra på dyra SAS-hotellet på Gardemoen av den anledningen.

Här regnar det idag men det är inget att klaga på efter kanonvädret vi haft ett par dagar nu och de närmsta dagarna, påskveckan inkluderad verkar ju bli helt fantastisk! Det får nog bli någon prommis med sweetie då minsann!

I dag fyller älskade, fina morbror Dennis 61 år. Han framförde en önskan om att jag kunde se efter Lagerfeld Classic After Shave åt homon på Taxfreen och lämna mig pengar sen. Istället för att göra det har jag funnit den till fantastiskt pris på nätet och det får bli en lite försenad födelsedagspresent till honom när jag kommit upp. Det känns extra gott att komma med nåt som jag vet att han verkligen vill ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar