torsdag, maj 26, 2011

Dagen idag - en bra dag

Det var mina glasögon som kommit (och det var mitt paket på avi-bilden). Tre av fem passade fint medan två av glasögonen var för små respektive för stora. Det blir retur av dem bara jag får svar på ExtraOptical hur jag ska göra eftersom jag inte fick med någon följesedel. Bilder på brillsen som blir kvar nedan:




Efter jobbet knatade jag iväg hem till MB för att hämta bilnyckeln, det blev lite prat i hallen innan jag hämtade bilen. När jag kom mot den såg jag att däcken verkade vara i behov av luft så jag drog raka vägen till Statoil för att kolla upp saken - och mycket riktigt, det saknades så mycket som 0,6 bar i två av däcken. Pumpen var f.ö. riktigt "high tech"; en box på väggen med digitala siffror där man skulle ställa in det bartryck man önskade och sen pumpade den i intervaller in luften tills man uppnått det önskade trycket. Ingen "handjagare" här inte. Därifrån blev det vidare till Rimi för att hämta ett paket från Ellos och så vidare hem. Visst, bilen är toppen att ha men jag önskar verkligen att den var lite mindre. När jag kom hem hade nån snott min parkering, husfolket hade sin bil på gården och sen den där enorma presenningen med matjord - på denna lilla grusplan! Jag lyckades parkera men fick inte till den där backningen som jag helst vill göra. Så fort bilen som stod på min plats åkt begav jag mig ut för att parkera om bilen och efter lite lirkande fick jag den på plats som den ska stå.

Därefter har jag ätit uppvärmda rester från i går, insett att jag verkligen var i behov av en hårfärgning, rusat iväg till Kiwi och köpt hårfärg, färgat håret och städat. Känner mig nöjd med dagen, jag har känt mig energifylld hela dagen och har fått mycket gjort.

Nu är det bäst att jag sköljer ur färgen ur håret innan det trillar av! ;)

Inga kommentarer: