söndag, augusti 28, 2011

Helgen och hösten

Elin kom med förslaget om att vi skulle gå på premiären av "Senkveld" i Nydalen den  9 september. Jag har sett den showen på TV många gånger och skrattat inälvorna ur mig så jag var inte speciellt svårövertalad. Biljetterna är nu bokade och klara. Dagen innan har vi dessutom planlagt en middag med hennes son här ute på Nesodden, han ska ta med sin nya lilla valp Mia (en Jack Russell) så jag tror att det blir en fin vecka. Vovvegos och skrattshow! :D

Helgen som gått har varit superfin. Fredag inledde vi med en middag här ute tillsammans med Lise, som jag nämnt tidigare. Vi åt, drack, pratade, skrattade och fick "oppryddingsjobbet" i Sum1:s gjort, det hela slutade med att vi landade på ett halverat medlemsantal i gruppen. Utekvällen var trevlig den med, i ala fall fram tills dess att jag skulle gå ut och möta Elin ute och sedan inte kom in igen pga. en vakt med poliskomplex. Jag är fortsatt jävligt sur över det där och skulle helst vilja bojkotta stället men det är å andra sidan den personen jag är förbannad på och inte stället. Elin har tänkt skriva ett brev om hans beteende som visat sig både före och efter denna incidenten. Efter detta valde vi att avsluta kvällen och dra hem till henne i byen, planen var att åka ut till Nesodden men efter att (som vanligt) haft svårt att avsluta kvällen och suttit uppe och pratat till 06 på morgonen blev det inte så.

Min tanke var en hemmamyslördag men eftersom vi blev kvar inne i byen och Lise skulel ut och "valla mamma" valde vi att hänga med det gänget ut och äta på Mr. Hong - goda dim sum:s men usel sushi! Planen vidare var biljard på London så efter åtta knatade vi dit, jag är ingen biljardfantast utan valde att ägna mig åt att studera de som faktiskt hanterar en kö :) Några ville efter någon timme dra vidare till So, jag var hyfsat skeptiskt efter fredagen men vi valde i alla fall att gå. Naturligtvis stod tidigare nämnde vakt i dörren, en glirig kommentar från honom i stil med "är läget gott i kväll" hjälpte ju inte direkt på att öka suget för stället den kvällen. Det är jääävligt synd. För det är ett bra ställe, trevligt folk som driver det, mysigt estetisk (om än liten lokal), bra musik och framförallt ett ställe som BEHÖVS! En del av mig tänker att en liten maktkåt skit inte ska ödelägga det men samtidigt så borde de som driver stället få veta vad de har för folk anställda. Hur som helst, där inne blev vi kanske en timme innan vi drog oss mot båten och vidare tur hem.

Alltså, på det stora en fin helg om man bortser från en incident. Och den bortser jag härmed ifrån och när Elin fått iväg sitt mail ligger den garanterat bakom mig!

Inga kommentarer: