torsdag, november 17, 2011

50% i husstanden er syk

Så var jag hemma hos min lilla sjukling igen, jag ringde henne en sväng i eftermiddag och det var ingen pigg och alert Elin som svarade. Arbetsdagen har rullat på fint och tänk, i morgon är det fredag igen! Efter jobbet drog jag ner en sväng på Tangen Nærsenter för att handla lite mat, batterier till vågen, spackel och spackelspade (Elin ska gå loss på spikhålen i listerna som hon irriterar sig så på ;)) och så blev det en liten lov in på Vinmonopolet för att fylla upp vinstället lite.

Ikväll misstänker jag att det vankas soffa för min sweetie och säkert en del av mig också – men med stor säkerhet också lite fix och piff hemma för den del av oss som är lite piggare.

Ett tack till Mari för hjälp med tips på hantverkare här, jag har ju noll pejling! :D Denna gång gällde det en snickare som kan hjälpa oss ta upp ett större hål i bänkplattan i köket så att vi kan få dit gasstoppen.

Ni som bor i Norge, se ”TV2 hjelper deg” kl. 20 på TV2 i kväll. Det ska handla om de problem vi (och till syvende och sist brukerne) haft med Hjelpemiddelsentralen sedan de slog i hop Oslo och Akershus – och alla de brev detta genererat till nämnda etat.

Inga kommentarer: