onsdag, november 16, 2011

Totalt slut!

En del av nyförvärven...
Vedkorg i recirkulerade bildäck, köpt på Skeidar
Huff, nu är vi slut...Elin, som för övrigt hller på att bli krasslig, hämtade mig på jobbet i eftermiddag och vi drog raka spåret mot Alnabru för att titta på fåtöljer på Skeidar. Vi fann en fin modell men de skulle ha närmare 2500 NOK för att köra hem dem och då backade vi. Det är ju hutlöst! Så vi får leta vidare. Vi fick i alla fall tag på vedkorgen vi var ute efter. Utöver det blev det någon marshall, en snöskyffel från Biltema och lite mat från Meny innan vi drog vidare mot IKEA.

Där följde vi vår lista hyfsat bra men visst trillade det ner lite mer än vad som var planlagt. Jag fann en superfin hissgardin och lampa till köket. Gardiner till sovrummet, 500 värmeljus, 100 kronljus, 3 blockljus och 60 flytljus - greeeeeat! Här eldas det ju ljus som bara den. That's just me. Så nu har vi morgondagen och fredagkvällen räddad. Det kan jag lugnt påstå. Det återstår bara att se om Elin håller formen eller blir krassligare - och om hon smittar mig.

Gasstoppen är också beställd, det blev Dåtid från IKEA. Nu msåte jag bara "ragga tag på en snickare" som kan hjälpa oss att göra hålet i bänkskivan större så att den passar för den, en person som kan installera den har Elin redan funnit.
Planen är ju att ta sig iväg till Sverige på lite shopping, främst mat och vin inför inflyttningsfesten, på lördag och ila tillbaka för att vara redo att kasta os spå båten in till byen kl. 17 då det väntar restaurangbesök och Maria Mena-konsert.

Man kan lugnt säga att livet rullar (läs: rusar) fram. Men det är ju kos♥

Inga kommentarer: