onsdag, december 07, 2011

Vinterns första skottning

Efter nästan två veckor borta från kontoret pga ledighet, kurs, seminarier, Demensdagene och två sjukdagar så hade jag onekligen en del att ta itu med när jag kom till jobbet i dag. Jag har varit hyfsat effektiv och matat undan en massa, i morgon eller på fredag måste jag sätta mig och boka in en del hembesök för kommande vecka.

I går skedde det en del på hemmafronten igen. Vi hade besök av en elektriker som tittade på säkringsskåpet och ska komma med ett pristilbud för uppgradering till snabbsäkringar. Han ska även komma förbi nästa vecka för att ta en generell genomgång bl.a av golvvärmen i hallen, på badet och annat elarbete som vi är lite skeptiska till. Elin har även varit i kontakt med försäkringsbolaget igjen och nu låter det som att juristen faktiskt ska sända ut en takstmann för att se på om vattenläckaget gjort någon skada. Vi fick också gasstoppen på plats och installation av själva gasen kommer att ske i morgon dessutom fick Elin upp den vita peisovnen i glas på väggen. Utöver detta har hon i någon dag varit en riktig klippa i att hjälpa mig få ordning på min iPhone, det är rackarns mycket som ska på plats. Mitt telefonnummer porteras dock inte förrän på fredag kväll så ännu får jag SMS till min gamla mobil. Jag såg förresten på Tele2:s hemsida att de har en kampanj just nu; fri mobilsurf i sex månader. Det är ju helt fantastiskt bra! 
Elins nya kärlek ;)
Handy woman! ;)
..och så var peisovnen på plats!
Snön vrääkte ner på tisdagkvällen
...en del av allt som föll men det var inte slut här!
Terrassen
Vintern har startat - på riktigt
Så här tunt var inte snötäcket på morgonen kan jag tala om
I afton är det den stora kommunfesten ”Fag & Fest” på det helt nybyggda kommunehuset Tangenten, jag såg på intranettet att det var över 600 kommunanställda som anmält sig. Min tanke var att gå men jag känner att jag har så mycket annat att göra att jag väljer att prioritera bort det. Istället har jag kört en ny runda på miljöstationen, varit och handlat mat och dryck och frimärken för att kunna sända julkort – vi beställde egenhändigt ihopknåpade dito i går. Jag tog även en tur till Ekelund för att se om jag kunde få tag på mina vinterskor som blev kvar där men det gick inget vidare, jag måste ta kontakt med en av ledarna där under dagtid. Medan stora delar av kommunanställda får sig en tur i nya kommunehuset, musik i form av DJ, storband och jazzband, stand-up, mat och dryck i kväll så ska jag ta en stillsam och koselig afton med min sambo – och det gör vi med en brasa, pelspledd, Sashimi-middag (vi har ju ingen spis/ugn just nu ;)) och mys. Jag ska ta och lägga ut induktionstoppen på Finn också så kanske vi kan få i hop några kronor där som hjälper till i gasinstallationsutgiften. Skotta har jag också fått göra, premiären för denna vinter. Det kom en del snö i går...säkerligen 1 dm. tack och lov av puder-art så det var en baggis att få den väck från bron.

Från ett snöigt och vintervitt Nesodden (första snön kom med besked i går) önskar jag er en fin kväll! :)
Vy från mitt kontorsfönster

Inga kommentarer: