måndag, januari 09, 2012

Boden i mars!

Vi har sedan ett par dagar valt att ”fly” till en av gästsängarna och jag upplever att sömnen blivit bättre efter det, däremot stör det mig att övermadrassen och lakanet tycks dra på tur varenda natt. Den nya sängen ligger ett steg närmare i alla fall, jag ringde dem i går och Elin ska ta ett nytt samtal för att försöka pruta ner leveranskostnaden. Sängen är från Fagmøbler i Drøbak, inte så långt bort med andra ord och när vi beställde våra fåtöljer därifrån var leveranspriset lägre. Det är värt ett försök i alla fall!Onsdag förra veckan hade mötte jag upp två snickare från Polygon samt en takstmann hemma, de gick igenom de ting som skulle göras, mätte, noterade, fotograferade. Hur fortgången blir vet jag inte men jag hoppas vi får besked när toktiden är klar. Vi måste ju ha en chans att påverka parkett-, och bänkskiveval.  Vi fick förresten besked av andra gänget från Polygon om att torketiden inte alls är 2-3 veckor utan 4-6 veckor enligt rapporten, huff säger jag bara! Vi har gjort ett försök med att köra fäkten nattetid också för att få till så många timmar som möjligt per dygn. För mig går det bra men jag tror inte att Elin upplever det som någon höjdare. Den ska i alla fall gå konstant från fredag morgon till söndag kväll då vi ska bort.

Förresten, snart blir det en Bodentur!! Så vidunderligt kul! För några dagar sedan blev det äntligen bokat och klart, jag och Elin drar upp till Boden i början av mars. Jag har ju inte varit hemma och hälsat på sedan i juli så nu ser jag verkligen fram emot det. Extra kul är det såklart att Elin blir med, det ska blis å skoj att visa henne ”min del av världen” och såklart, att presentera henne för vänner som inte mött henne och såklart träffa andra också.

På tal om resande; flygbiljetterna till London är nu bokade och i box. Vi drar ner den 6 juli och hem den 15 juli. Under denna tur har vi (så långt) planlagt; World Pride den 7 juli, Rihanna-konsert den 8 juli, ett par dagar i Paris och så avslutar vi med Springsteen-konserten den 14 juli. Det blir bra! Mycket bra! :) Gleder meg!

Inga kommentarer: