lördag, mars 10, 2012

Livet rinner tillbaka...

Vilken fantastiskt lördag! När jag klev upp klockan 08 var det 4 plusgrader ute. Nu ligger temperaturen på drygt 10 grader (och då är det inte i solen).

Jag har varit ner på Tangen nærsenter och handlat lite på förmiddagen, jag tog bussen ner och hade planlagt att ta en buss hem också men när det var nästan 40 minuter innan den skulle gå och jag var klar valde jag att gå hem. Nesodden är väldans backigt och jag kan informera om att Vardenbakken är jäääkligt seg, speciellt i motvind och med en tung ryggsäck. När jag kom hem hade Elin dragit igång med projekt: boden. Det mesta är nu tömt och ett trägolv är lagt, egentligen inte för att det ska vara fint men för att det ska vara enklare att hålla rent och flytta på ting. Innan hade vi en halv korkmatta där inne - helt eländigt att flytta saker och hålla ordning.

Vi har nu laddat med lite uppstekt palt, projekt: boden pågår en stund till sen är det tömning av aska från kaminen, dammsugning och torkning av golv som gäller. Tanken är att vi ska hinna med en liten "nap" innan vi startar dusch, klädes-, smink- och matlagningsrundan inför aftonens gäster.

Fredagsmiddagen; färska räkor, ostron och krabbklor
Lördagsmorgon på Nesodden
Vardenbakken är seeeg - långsam stigning, hela vägen!
ÄNTLIGEN! Inte ett ord om Breivik i avisen!
Denna ros köptes på alla ♥-dag, den firar alltså snart månad. Otroligt!
Elin kollar golvet...
Golvet är på G!
...och lite till!
Nästan i mål.

2 kommentarer:

Pepsodent sa...

Tror bestämt att jag skulle vilja låna Elin en vecka eller två, det verkar inte finnas någonting hon inte kan :-D nog för att både jag och T kan en hel del men ändå :-D

missj sa...

Ni är ju superhandy! :D Men visst, jag kan låna ut Elin...en timme eller två, räcker det? ;)