torsdag, mars 08, 2012

Vart tog våren vägen?

När vi kom hem i måndags så noterade både jag och Elin att det hade skett massor, snön var nästan helt borta och vägarna bara. Men swoosch sade det så startade värsta stormen och snöfallet - det var inte kul att gå hem från jobbet i går kan jag tala om; med pisk i ansiktet och vind som fördubblar kallgraderna.

Jag hörde en kvinna på båten som sade att det fallit 30 cm snö och det tror jag på, jag tog ett tag och skottade av bron och lite på terrassen (så pass att man får upp dörren) när jag kom hem, bar in ved och har rensat kylen från sånt som är gammalt. Det som återstår av uppgifter är att tömma och fylla "diskis".

Eftersom jag ägnat stora delar av min arbetsdag ute på Bilsenteret på Hjelpemiddelsentralen tänkte jag att jag skulle dra förbi Lindex eller H&M och köpa deo, ögonmakeup-reoverlappar och hårspray. Det hela slutade med att Lindex Karl Johan håller på att flytta och har en giga-rea, så ut kom jag med ett par knallröda byxor, två BH:ar och två trosor. Det jag skulle ha fanns inte längre kvar i butiken. Så, jag valde att skippa båten och ta nästa 30 minuter senare, knatade ner till Aker brygge och fann det jag skulle ha. De röda byxorna jag köpte fanns även i svart, lite speciella eftersom de har en viss glans i tyget - men eftersom jag var lite stressad och inte hann prova dem ville jag inte köpa både de röda och de svarta. När jag sedan testat de jag köpte inser jag att jag borde ha köpt de svarta också. Summan av kardemumman; jag har ringt till butiken - de ska hålla det enda svarta par i storlek 42 de hade av dessa byxor och Elin ska hämta dem i morgon :) Jag har princip bara jeans just nu då min garderob "ligger lite efter" så det blir supert med dessa byxor som kontrast!
På väg till jobb en torsdag morgon i mars
...och hemkommen efter jobb!

Inga kommentarer: