söndag, mars 11, 2007

En dimmig hemresa

Solen fullkomligt tokstrålar idag!


I går var jag och Erika till Erika i Piteå, hon bjöd på god middag (tacogratäng) och efterrätt i form av äppelpaj med kokos. Mycket gott alltsammans och så trevligt att träffas igen. Sedan blev det en hel massa prat och fotalbumstittande - a trip down memory lane kan man säga. En hel del barnprat blev det också, en av våra vänner från gymnasiet har nämligen nytt fått barn, liksom många andra av våra klasskamrater. Vi hann även med att se finalen av Melodifestivalen. Hemresan påbörjade vi runt 00:30 men var inte hemma förrän runt 02. Det låg en tryckande dimma nästan hela vägen och man såg inte längre än 10 meter framför bilen. Obehagligt...

I kväll har Daniel fotbollsmatch, så det gäller att tajma in middagen. Det ska nämligen bli palt här idag och det är ju inte det bästa att ha i magen när man ska springa omkring. Jeanette skulle nog också komma förbi och äta.

Jag har förresten bestämt mig för att stanna i Stockholm tills på lördagen, det lät inte helt omöjligt att Erika skulle befinna sig där då också. Inte dumt!

Nu ska jag fruncha vidare!

Inga kommentarer: