Suger på ett glas rosévin, inväntar middagen som består av inbakad fläskfilé med ädelost, potatiskroketter och pepparsås. Tror nog att det är klart nu.
3 kommentarer:
Anonym
sa...
Go kväll!! Tar tacksamt emot ditt recept på kvällens middag. Det där med filén tänkte jag på i första hand./Monkan
Ja du, jag steker bara filén i skivor med salt och peppar. Dock inte helt genomstekt. Låter den svalna. Sedan delar jag smördegsarket i 8 delar, lägger en filébit på vardera och så lite ädelost på toppen. Sen viker jag in kanterna så att paketet blir tätt och penslar dem med ägg innan jag sätter in allt i ugnen.
3 kommentarer:
Go kväll!! Tar tacksamt emot ditt recept på kvällens middag. Det där med filén tänkte jag på i första hand./Monkan
Ja du, jag steker bara filén i skivor med salt och peppar. Dock inte helt genomstekt. Låter den svalna. Sedan delar jag smördegsarket i 8 delar, lägger en filébit på vardera och så lite ädelost på toppen. Sen viker jag in kanterna så att paketet blir tätt och penslar dem med ägg innan jag sätter in allt i ugnen.
Tackar!! De där blir nått att bjuda gubben på när han kommer hem från huvudstaden på lördag :)
Skicka en kommentar