måndag, november 20, 2006

En festlig helg

I morse kände jag mig så där gammal och trött igen. Trots att jag ägnade i stort sett hela söndagen åt återhämtning och lade mig i vettig tid så var jag så trött att jag nästan mådde illa i morse. Jag tror att det är dags att slänga sig över en vitaminburk för mig.

I lördags var vi på 30-årsfest i byn, en mycket trevlig tillställning. God mat, god dryck och festglada människor. Enda smolket i glädjebägaren var en av töserna som har svårt att bete sig som folk när hon blir onykter. Hon går oftast en smärre bärsärkagång med matkladdande, sparkande på grejer, spill, tungkyssar på fönsterrutor osv. Denna gång sade folk faktiskt åt henne vilket resulterade i att hon blev sur och gick hem. Lika bra var nog det. Detta är en trevlig tjej, synd att hon ska få det där beteendet på fyllan. Jag skulle inte bjuda hem henne...I övrigt tror jag inte att festen erbjöd några skandaler alls. Inga som jag lyckades observera i alla fall. Däremot upptäckte jag ett visitkort i min jackficka i morse - vad man nu ska säga om det....
Lite av dryckerna som erbjöds


Lite läckage och "hemsnickrad varning"


....och naturligtvis blev det ju nån omgång poker för en del av folket

Jag har precis duschat och blev faktiskt något piggare efter det. Planen för eftermiddagen och kvällen är att packa färdigt inför i morgon då vi, som sagt, åker till Åmliden med jobbet. Nu blir det däremot att börja förbereda maten, idag blir det pannkaksrulle här - nåt jag längtat efter.

Inga kommentarer: