måndag, december 11, 2006

Hur kan man göra en sån miss?

Välkommen till en ny måndag. Det jobbigaste med att vardagen börjat om är de tidiga mornarna, att jobbet, rutiner och andra ”måsten” kallar är faktiskt inte så illa.

Idag tänkte jag sluta redan 15 pga den där ”hemlisen” som jag tidigare nämnde. Det ska bli så roligt! Bilder från händelsen lär säkert komma senare.

I morgon tänkte jag nog vara ledig eftersom jag hunnit boka in lite annat onsdag som är min normalt sett lediga dag. På kvällen är det dags för julkonsert, då ska vi förhoppningsvis fylla på de ekande tomma julkänslerervoarerna. Det blir nämligen skönsång och örongodis av Chorisma, Brolle och Sara Löfgren. En av höjdpunkterna är när Brolle tar i och sjunger ”O Helga Natt”, då är det som att taket på Hildursborg lyfter. Underbart!

I går plöjde vi två filmer: ”The Lake House” och ”She’s The Man”, den sistnämnda var en ganska ordinär amerikansk komedi med stereotypa karaktärer: ”sportkillen”, ”nörden”, ”drömtjejen” osv. Jag gillade ”The Lake House” bäst av de två även om ingen av dem var någon höjdare.

Jag passar på att skicka en varm lyckönskning till min morbror som läggs in för operation idag. Han har plågats hela helgen med en blå, uppsvälld och isande kall fot. Han säger sig idag förstå de som amputerar sig själva. Saken är den att en del av en blodpropp släppt och hindrar blodförsörjningen till foten. Första läkaren hävdade att det hela handlade om en inflammation och rekommenderade att han smorde in foten med Orudissalva. Naturligtvis hjälpte detta föga och när han sökte annan läkare fick han den korrekta diagnosen i handen. Vilken amatör som helst borde väl veta att en inflammerad fot är röd och varm, inte blå och kall! Jag hoppas verkligen att det inte är försent nu och att han får behålla sin fot....

Nu måste jag återgå till plikterna.

Inga kommentarer: