måndag, januari 22, 2007

Today is the day!

Måndag igen och idag får jag nog hem min älskling. Längtar! Som jag skrivit tidigare tycker jag om egen och ensam tid men det kändes bara som fel tidpunkt just nu och på tok för länge dessutom.

Helgen har förflutit ganska odramatiskt, det blev ingen bio utan vi har skjutit på det. I fredags blev det istället "Let's Dance"-frossa för min del. Gillar verkligen det programmet. De är så duktiga och det ser så himla tjusigt ut. Imponerad. Lördag ägnade jag mig åt att tokstäda, färga håret och hälsa på mina föräldrar hemma i byn. Lite rastlös och uttråkad lördag kväll/natt.
I går sov jag länge, kände mig frusen och kurade under duntäcket så länge jag kunde. Sedan fastnade jag i nån kocktävling ("Top Chef") på 3:an, de maratonsände alla avsnitt. Även resten av söndagen ägnades i TV/film-soffan. Såg en dansk komedi, en typ av Bridget Jones-film vid namn "Nynne". Faktiskt rätt roande. Jag är nöjd. Kvällen fortsatte med "Playa del Sol" , den nya svenska komediserien på 1:an, "I en annan del av Köping" och min TV-frossesöndag avslutades sedan med "Den tredje Vågen". Ur nyttighetssynpunkt en värdelös dag men riktigt, riktigt skön. Det är på tok för sällan jag kör en sån dag nuförtiden.

Idag tänkte jag jobba halvdag, om jag får hem min Daniel så ska jag laga en av hans favvisar till middag hade jag tänkt. När jag fått ett definitivt besked om hans hemresa ska jag även kontakta mäklarna och boka tid för en ny visning av det där huset, pappa tog ju ur mig lite av glädjen med huset när han med sina snickarögon läste besiktningsprotokollet. Tanken är att ha med honom och även Daniels pappa på nästa visning.

Inga kommentarer: