söndag, april 29, 2007

2 timmar på Ica MAXI

Hemma igen, jag har just gjort veckans andra tur till storheden. Denna gång med Agneta och hennes dotter Martina. Vi åkte strax efter två och hemma var jag strax före 19, den kvinnan kan verkligen ta sin tid på affärerna. Inne på Ica MAXI var vi säkert närmare två timmar. Hon hann nog prova 50% av sko- och klädsortimentet *s* Jag hade ju egentligen inget speciellt jag skulle ha men lyckades ändå förstöra ett par hundralappar. Det blev bland annat lite räkor och Alains aioli så jag tänkte överraska Daniel med lite mumsigheter när han kommer hem från matchen.

Redan i går kväll kände jag mig lite öm långt bak på tungan och nu känner jag av halsen lite, jag vill verkligen inte bli förkyld! Jag har varit förskonad från det eländet rätt länge så egentligen är det min tur men jag tror att jag tackar nej. Får man förresten välja? *s*

Planen var att färga på håret i kväll men saknar både orken och engagemanget, jag ska värma mig lite middag istället och sätta mig i soffan och zappa här i min ensamhet. Jag hinner ta håret i morrn på dagen. Runt 18 i morgon blir vi hämtade av Ulrica och Konrad för lite Valborgsfirande, kul! De är helt underbara människor. Varma, goa och älskvärda. Jag är verkligen priviligerad som har så många fantastiska människor omkring mig!

Jag och Daniel hade ju planerat att få ordning på balkongen i helgen men tiden har inte riktigt infunnit sig i kombination med att vädret inte entusiasmerat speciellt mycket. Visst, solen skiner men det blåser stormvindar. Detta blåsande är inte roligt, jag avskyr blåst - håret drar runt som en propeller och man ser ut som ett skogstroll på krigsstigen.

Nu ska en småtrött, hungrig missj med halsont pysa iväg mot sköna soffan. Åter vid ett senare tillfälle.

Inga kommentarer: