onsdag, april 04, 2007

Nu vet jag inte hur jag ska göra

Jag har inte ägt en cykel på många år. Inte sedan innan min gamla med bockstyre rostade ihop efter en vinter begravd i snö. Däremot har jag funderat på att skaffa en under ett par år och nu känns det mer aktuellt än någonsin. Jag har till och med varit och tittat på några. Jag vill helst ha en sån där nostalgicykel av dammodell, ni vet en sån där redig med kjolskydd, breda däck och bred och ordentligt fjädrad sadel. I ett reklamblad som trillade ner i söndags fick jag syn på en som verkade fin, naturligtvis fanns den inte här i stan så jag och Daniel åkte i väg till Luleå i går eftermiddag. När vi tittat på cykeln och resonerat lite så kom vi fram till att den dyrare modellen faktiskt verkade bättre och den finns dessutom här i stan.

Nu är saken bara den att jag inte vet hur jag ska göra. Ska jag lägga de pengarna till mina fickpengar inför USA (det kan aldrig bli för mycket) eller ska jag verkligen satsa på en cykel i år. Samtidigt känns det lite vanskligt med tanke på all vandalism och alla stölder. Är det att kasta pengarna i sjön? Fast så ska man ju inte behöva tänka...väl?

Det vore verkligen praktiskt att kunna transportera sig med cykel ibland, att kunna ta rena motionsrundor men även för att ta sig från punkt A till punkt B lite snabbare - utan att behöva ta bilen.

Inga kommentarer: