måndag, maj 28, 2007

Måndag och Boden badar i sol

Välkommen måndag. Ny vecka och nya tag. På alla sätt och vis! Solen skiner över Boden. Underbart!

Idag tog jag mig "halvblind" till jobbet, inga linser och inga glasögon på hela dan. Detta var önskemålet från optikern inför min synundersökning i eftermiddag. Vi får se om det slutar med en dundrande huvudvärk lite senare eller om jag klarar av det utan besvär. Jag har ju även läkartiden idag, det ska bli spännande att höra om de kan "karva bort" den där knölen.

Ännu en helg har passerat. En trevlig sådan, som jag nämnt tidigare blev det middag hos syrran i fredags, umgänge med Ditte i lördags och i går var vi hem och firade mammsen med lite blommor och fick kroppkakor till middag. Som jag längtat efter "kroppisar". Kvällen ägnade jag åt att se "Desperate Housewifes" med ett kort avbrott för att skjutsa Pernilla till jobbet.

Jag jobbar bara tre veckor till nu sedan har jag semester, det ska bli fantastiskt skönt att fylla tiden med precis vad jag själv önskar. Det tråkiga i kråksången är att min semester tajmas dåligt med mina älsklingars. Nedräkningen har startat i alla fall, ännu en nedräkning med andra ord, USA-resan är ju redan på den listan *s*

I lördags när jag träffade Ditte så fick jag se några av bilderna som togs under fotokvällen. Hennes man är verkligen duktig och det är lätt att få mersmak. Det skulle vara skoj med ett gäng riktigt fina bilder, jag kanske måste fråga om vi kan ta en ny session framöver.

Dags att göra lite nytta nu. Åter lite senare!

Inga kommentarer: