torsdag, maj 17, 2007

Pärlan får sova vidare

Har just sett en film: "Running With Scissors", lite speciell var den allt men stundtals riktigt roande. Storyn var ordentligt tragisk också, en ganska skön mix av elände och humor med andra ord.

På husfronten rör det lite på sig, det har kommit ut några intressanta objekt varav ett är "the one" om man ska förlita sig på bilderna. Tyvärr avspeglar sig ju sådant på priserna också. Titta ska vi i alla fall göra sen återstår det att se om det blir kärlek och om det i så fall känns aktuellt att lägga ut de pengarna det de facto handlar om.

Angående min bil så har jag nog bestämt mig för att låta bli att starta igång den i sommar, pärlan får sova vidare med andra ord. Jag lägger hellre de pengarna till fickpengskontor för vår USA-resa som närmar sig med stormsteg. Nyss var den drygt ett halvår bort och nu är det inte ens 4 månader innan vi pyser iväg.

Daniel är fenomenal på att somna i soffan, det är sällan han orkar sig igenom en hel film. Jag ska kila iväg och väcka honom nu och föreslå att vi kör igång ännu en rulle, poppar lite popcorn och myser vidare.

Ha en skön afton, även om ni (som jag) måste upp i ottan för att gå till jobbet i morrn.

Inga kommentarer: