fredag, juni 29, 2007

Första kvällen avklarad...

Tyvärr bjöd vädergudarna inte på något roligt väder alls men det blev ändå "svira" av för oss. Jag började med att hälsa på Kristina, varma mackor, cider och en massa surr - vi blev sedan upphämtade av Daniel när han kom från matchen och han hade även syrran med sig. Lite drinkar, musik och än mer surr. Sedan en promenad ner på stan i rusket. Vi valde att stanna till på M/S Bränna och trängas med folk, alla försökte ju undvika regnet så det var minst sagt trångt under markisen och inomhus. Så länge stannade vi dock inte, jag träffade Erika (som jag lärt känna i kroglivet) och vi kastade några ord. Kvällen bjöd på åtminstone tre intressanta avslöjanden...hehe!

Jag, Daniel och syrran stannade till vid ett gatukök som sålde vietnamesisk mat och tog med oss varsin låda hem. Riktigt gott faktiskt. Vaknade med lite huvudvärk men inget illamående så jag får nog kalla det för en lyckad fest! :)

Nu laddar vi om för kvällen, idag kommer Tove och Jonas hit för lite vin/drinkar efter att det firat sin 10-årsdag med middag. Vi kommer sedan att knata ner till festligheterna ihop - och ska man tro på prognosen så verkar vi ju slippa regnet ikväll. I really do hope so!

Inga kommentarer: