tisdag, juli 31, 2007

Himlen har öppnat sig

Himlen har öppnat sig och regnet fullkomligt vräker ner. Jag och Daniel ska göra ett försök att åka till Luleå och kolla på ett par skor åt honom samt köpa de där två rottingstolarna/fåtöljerna till relaxrummet. Han får plocka upp mig på jobbet, annars lär jag vara totalt genomblöt i samma stund som jag sticker ut nästan genom dörröppningen. Jag har ju inte ens en jacka med mig idag.

Mitt försök till surströmmingsmiddagsraggeri (vilket ord jag fick till där*s*) tycks gå i stöpet, i alla fall denna vecka. Daniel är ju inget jättefan av fisken - även om han kan äta den. Syrran jobbar kväll den dag jag föreslog (jag måste ju ta mig de två milen till dem och tänkte att jag kanske kunde samordna det med Daniels fotbollsträning i samma by - men icket alltså!) Jag tog även upp saken med Pernilla eftersom vi ändå pratat om att ses en kväll för att prata strunt och äta nåt men då ska hon nog äta surisar helgen som kommer. Agneta skulle säkert vara intresserad men kvällarna räcker inte riktigt till. Jag har lovat syrran middag och hjälp med hårfärgning i morgon eftermiddag/kväll och torsdag blir det ju ev. att umgås med Pernilla, fredag är det ju Luleåkalaset som gäller för oss. Jag får vackert vänta på delikatessen.

Angående Luleåkalaset och vädret - de får allt se till att synka sig bättre, så här kan det ju inte se ut på fredag. Nu var det bestämt *s*

Inga kommentarer: