söndag, juli 08, 2007

Jag är tokkär!!

Star 107.7 har ju äntligen startat med websändningar, och de spelar uteslutande bra musik (anser jag). Jag är frälst! Det var ju där jag fick nys som fantastiska Daughtry (se mitt föregående inlägg) också. Lördag kväll har ägnats åt massvis med MSN-prat med goda vänner. Även addat två nya, varav en jag pratat med i afton. Kan visa sig bli en trevlig kontakt.

En hel drös tankar gå till vänner som mår mindre bra av olika skäl, det är så fantastiskt många som mår psykiskt dåligt idag. Var det verkligen så förr eller höll folk bara tyst om saken?

En av mina allra bästa väninnor, Tove har jag faktiskt funnit på nätet och det tycker jag är helt fantastiskt! Även om jag varit nätaktiv i 12 år så är en väninna i hennes klass rent ut sagt guld! Man finner inte såna vänner i ett nafs - i synnerhet inte i vuxen ålder, så jag är nätet förevigt tacksam. Vi bor i samma stad men hade knappast funnit varandra utan internet. Hon och jag har i alla fall smitt planer på nätet ikväll. Jag har en annan väninna som väntar barn och Tove har fantastiska talanger så vi har faktiskt slagit våra huvuden ihop angående en present till min gravida väninna. Den kommer att bli otroligt personlig, precis som jag vill att det ska vara. Jag är inte ett dugg sugen på att köpa Lindexkläder som halva stan köper. Detta handlar ju dessutom också om ett av mina hjärtan till vänner, så hennes bebis present ska bli speciell. Mycket speciell. Jag vet att jag kommer att bli kär när jag ser underverket, oj oj....

Nu ska jag gå och mysa med min sambo, han var precis in här och var hur gosig som helst! Nu kryper vi ner.....hehe ;)

Inga kommentarer: