torsdag, november 09, 2006

Ögonfröjd


Idag har det verkligen varit vackert ute, sann ögonfröjd. Solen har strålat, himlen har varit klarblå, luften har varit "krispig" och känts kallare än den varit (-12). Bilden ovan är tagen i min hemstad i förmiddags.

Nu stormar vi mot helg igen. Veckan har inte bjudit på några stora överraskningar. I morgon efter jobbet har vi planerat en överraskningsgrej för en tjej på jobbet, hon ska gifta sig i december och vi har planerat lite bus för henne. Det blir alldeles säkert trevligt, det är på tok för sällan vi hittar på nåt arbetskamrater ihop. Lördag är faktiskt fri och det känns hemskt skönt, jag och D ska bara vara hemma och ha det bra, fixa god mat och sen mysa med en film och lite antipasti på kvällen. Söndagen gissar jag att det blir en tur upp till byn med en farsdagsblomma åt pappsen.

Idag kom förresten inbjudan till julfesten som D:s arbetsgivare anordnar inför varje jul, i funderade lite om det skulle bli någon överhudvudtaget i år och det blir det visst. Det brukar vara lyckat! Den blir som vanligt på Piteå Havsbad och går av stapeln i början av December.

Nu ska jag skrapa lite lotter, jag brukar köpa 5 stycken av förbundets lotter varje år. Håll tummarna för mig!

Inga kommentarer: