onsdag, september 12, 2007

Ett sista inlägg...

....på ett tag i alla fall.

Såja, nu har vi fått träffa den lille skönheten och inte bara det, jag har fått hålla och lukta också :) Han är så gudomligt fin! Härligt mörkbrunt monchichi-hår och söt som socker hela ungen! Vi bjöds dessutom på skräckhistorier från BB, inte bara om själva förlossningen som var av det svårare slaget utan även om dåligt bemötande, ignorans och nonchalans från personalen. Jag blev förskräckt när jag hörde vad de varit med om...

Presenten (ett babytäcke i gröna och bruna nyanser som Tove gjort) matchade lillen perfekt, färgerna var i total synk och det blev en mycket uppskattad present. Tove, du kan pusta ut! ;)

Nu sitter jag här med håret fullt av färg, Jeanette var förbi när vi kommit hem från Pernilla, Ronny och Robin (?) men bara ett snabbt besök för att önska oss en trevlig resa och kramas lite. Daniel har precis bjudit mig på en vargtass, väskan är packad och vägd - allt som återstår nu är sådant jag måste vänta med tills i morrn (smink och hårprodukter). Min väska hamnade på 14,9 kg och klarade alltså 20 kg:s-gränsen galant. Förresten, tack gode nån för Manolo, vi som inte knyter slipsknutar så ofta har en fantastisk steg-för-steg-guide där. Daniels slipsknut blev såååå fin :)

Det som återstår av eftermiddagen/kvällen är ämnat åt plock och fix här hemma, dusch, middag och lite "nätande". Jag säger härmed adjö till denna blogg i veckorna två och flyttar över till vår resedagbok...vi ses där! Kommentera gärna och skvallra om nåt skoj händer här på hemmaplan. Skicka gärna nåt SMS också, det är helt ok men ring helst inte - dyyyyyrt (både för er och mig).

Önskar alla mina nära och kära allt väl och ta hand om Sverige och norrbotten tills dess att vi kommit åter.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad glad jag blev över att täcket blev omtyckt! Det känns toppen att veta att inte bara du och Daniel som valde ut det är nöjda utan att även Pernilla och hennes lilla familj uppskattade täcket.

Kommer att sakna din blogg som f*n, men jag följer troget resedagboken istället. Lots of love!

missj sa...

Ja, det var alldeles perfekt. Du skulle ha sett hur matchade de var! Täcket och lillen alltså. Mycket fint och mycket personligt! Tack för hjälpen, älskade T!

Vi hörs ju via diverse kanaler (sms, resedagbok, telefon(?)) tills vi ses igen. Love you!

Anonym sa...

Vill oxå följa resedagboken ju;)