torsdag, oktober 04, 2007

Nu ska det vara klart!

Nu tror jag att det mesta som man bör tänka på inför flytten är fixat. Bredbandet och bredbandstelefonin är uppsagd och en ny typ har skaffats till huset (vi går från 100 MB till 24), det blir bredbandstelefoni även i fortsättningen men däremot ett nytt telefonnummer. Adressändringen är gjord. Jag har pratat med kommunen om vatten, avlopp och renhållning samt med Bodens Energi om avläsning av elmätare (både på nya och gamla adressen) samt elabonnemang på nya adressen, har även ordnat så att det ska fungera med fjärrvärmen. Daniel har fixat med försäkringen så vi har numera Piteortens försäkringsbolag istället för Länsförsäkringar, lite mindre och lokalare. Han har även sagt upp Com Hem-abonnemanget och skickat tillbaka boxen, det blir ju en "Robert" för oss nu.

Fredag den 12/10 gör vi affären klar och får nycklarna till vårt efterlängtade hus, sedan sätter karusellen igång. Flytt, tapetinköp, tapetsering, väntan och längtan efter nya möblerna, städ av gamla lägenheten...det är mycket men det är kul!

I morgon är det fredag, jag tycker att den här veckan har gått ruskigt fort - kanske är det för att vi var lediga i måndags? En ny helg väntar...jag och Agneta pratade lite löst om att äta surströmming när vi sågs och det i morgon i så fall. Inget är helt bestämt ännu...men nog vore det gott! På lördag ska vi åka till Älvsbyn och uppvakta Daniels syster Susanne som fyller 38 år. Jag minns det som i går när hon fyllde 30 och det firades med moonlight bowling och god mat här i stan. Tänk att det är 8 år sedan...otroligt! Utöver detta vet jag inte vad som sker, lite packande lär det säkert bli, vi tar och packar nån låda då och då med saker som vi inte behöver.

Inga kommentarer: