måndag, oktober 01, 2007

Vi är så duktiga på att slösa pengar...*s*

Pust! Är döööööödens trött. När ska detta gå över...

En instensiv dag har passerat. Handlat ordentligt på Alko, det är kul att ha barskåpet fyllt, både för egen del och för gästers. Öl och vin köper vi här hemma däremot. Vi har handlat en del på IKEA också. Kände idag att jag fortfarande är ofrälst *s* Visst har IKEA en del bra/billigt/fint men även mycket dynga som jag aldrig skulle vilja ha i mitt hem. Det blev lite småplock i form av köksgeråd, nu när vi kommer att ha öppna kökshyllor så gäller det ju att det man har på dem ser nåt ut för världen *s* Ett durkslag i plast är ju ingen höjdare, så det blev ett nytt i rostfritt...och en hel del annat. Utöver småplocket som landade på dryga 1600 kr blev det madrasserna som vi planerat att köpa. Det blev IKEA:s Sultan för hela slanten, sängen kommer att bli 71 cm hög - perfekt! Sänggavel och sängbord får vi spana vidare efter...Både madrassbottnarna och resårmadrassen var restnoterade, bara bäddmadrassen fanns hemma så det kommer att dröja 2-4 veckor innan vi får vår nya säng. Det gör oss faktiskt inget alls, vi påbörjar ju flytten till huset den 12/10 och vi vill helst slippa dra upp madrasserna i lägenheten för några dagar först. Det är ju perfekt att få dem levererade direkt till huset!

Lunchen på väg upp tog vi på Sibylla i Sangis,det känns nog så exotiskt *s* Det där är ju inte direkt våra trakter...Vi hann dessutom se gräsklipparmannen längs vägen, vi hörde talas om honom på Rix FM när vi åkte upp. Jag undrar just hur det gått för honom, han såg inte ut att ha hunnit speciellt långt under de 4 timmar vi var i Happis *s*

Angående hus och flytt (igen) och allt kring det så är det tapeterna till matrummet vi funderar en del på just nu, vi tänkte åka runt och kika lite men vi köper dem först när vi flyttat in och har exakt koll på antal våder. Nån som är en hejare på att tapetsera? Vi kan bjuda på smarr ur vårt barskåp som tack... ;)

Detta med bilderna ligger över mig som ett ok. Jag måste ta itu med dem men idag har varken orken eller tiden funnits. Jag ska försöka påbörja projektet i morrn efter jobbet. Risken är väl att jag är än mer död i morrn kväll efter första arbetsdagen...Inte nog med att de måste upp i resedagboken, jag måste dessutom välja ut favoriter som vi ska framkalla och göra till ett album. Daniel har valt ut sina favoriter så nu ska jag kompletera med mina. Enligt vad jag förstått har han hittat ett par hundra bilder *s*

Nu ska jag ta och göra kväll, ser fram emot att lägga ner hvudet på kudden och läsa en stund (om jag orkar) sen ska jag försöka sova mig igenom hela natten. Det har gått dåligt sedan vi kom hem och är knappast bli lättare nu när jobbet väntar i morgon. Dessutom har jag förstått att det är känt på jobbet att vi slagit till i Las Vegas (vi träffade en av läkarna på Arlanda och han gratulerade så gott *s*) så det lär bli en del frågor om det...bäst att ladda batterierna!

Godnatt go' vänner och andra som kikar förbi här!

1 kommentar:

Anonym sa...

Min kvinna är en hejjare på allt ;)