fredag, november 16, 2007

Jag gillar Morberg!


Det är ett sant nöje att beskåda skådespelaren, jägaren, kocken (och f.d judomästaren) Per Moberg gå lös bland stekpannor, cirkelsågar och råvaror i "Vad blir det för mat?". Visst kan man tycka vad man vill om hans mathygien; svettdroppar som stänker och fingrar i maten men han är en frisk fläkt. Han gör nåt annat. Han är lite "som folk". Han svär och är egentligen inte "tv-material" då han inte sköter sig exemplariskt i sitt kök. Men han är ljuvlig. Och att hans program har fått flytta från sidokanalen TV4+ till huvudkanalen TV4 säger en del tycker jag.

Jag har gillat honom sedan första gången såg honom i TV-sammanhang, jag tror att det var i "Svenska hjärtan" eller "Goda grannar" på 80-talet. Han har ofta fått spela slemmiga, otrevliga och elaka typer (några exempel "Så som i himmelen", "Rederiet" och "1939"). Han är som gjord för att spela den där "farliga typen" - men han har glimten i ögat den mannen. Han är en sån där klassisk ful-snygging. Oh yes, I like.

Don't miss!

2 kommentarer:

Daggkåpa sa...

Hallo. Är in och tittar på din blogg. Vad duktig du är på att skriva o vilket trevligt hus ni har.Märker att du har samma energi som syrran din ;) Ser att Jillan ska komma i helgen, ge henne o Stig + barnen en jätte kram fr mig. Anette G

missj sa...

Så kul att se dig här :)

Samma energi som Jillan får jag nog aldrig men det är kul att pyssla med sitt eget. Jag ska hälsa hennes så gott men oooooom jag skulle glömma så ser hon nog hälsningen själv, hon brukar ju också läsa här :)

Trevlig helg!