måndag, december 10, 2007

999:-

Sviterna efter lördagen tycks segdragna. Jag ser fram emot en kväll i soffan, välmående och varm. Vi "fick oss" ju ingen söndagsfilm i går så vi kanske måste köra en filmafton i kväll istället. Bara kura ihop oss och ha det bra.

Nån dag i veckan efter jobbet måste jag ta mig ut och lämna tillbaka en julklapp som jag köpt, det visade sig nämligen att någon annan haft samma tanke. Trist, trist, himla trist. Jag som trodde att jag var klar med klapparna och nu måste jag grunna vidare.

Desto roligare är det ju att jag vann 999:- på Svenska Spels jultävling i helgen. Jag fick ett mail om vinsten nu i eftermiddag. Tävlingen bestod i att man skulle hitta grisen Bernt Bejkon på Svenska Spels hemsida och skriva att julrim. Jag tävlade en del förr och har vunnit skivor, t-shirts, solglasögon, gräsklippare och en weekend till USA m.m. Jag gillar det där med slogans, motiveringar och rim. Däremot blir det sällan och aldrig att jag tävlar nuförtiden men i helgen fick jag ett infall och det gav ju onekligen mersmak. Favoritsidorna när det gäller att hitta tävlingar är "bli en vinnare", "tävlingsguiden" och "tavlingar.se".

Det är kul, testa du med!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis, vännen!!

missj sa...

Åh tack :) Och tack även för de fina ord du skrivit din blogg, om jag då ämndå hade ansträngt mig lite så hade jag kunnat suga åt mig av orden :)