torsdag, januari 17, 2008

32-årsdagen är här!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera här. Så nu tycker jag att det är dags - dagen till ära. Något revolutionerande har inte hänt sedan sist, visst har det skett lite saker men det är inget jag skriver om här *s* Det har blivit en del nattsuddande i veckan, både måndag och tisdag var jag uppe/vaken på tok för länge, i går tog jag mig i säng lite tidigare i alla fall. Somnade med tjocksockarna på - härligt! Daniel härjade med vår diskmaskin mer eller mindre hela kvällen. Den jäklas en del, den kan gå klockrent några diskar sedan vägrar den tömma och felindikationslampan börjar blinka. Finns det någon vitvaruexpert där ute som har några spekulationer om vad som är fel? :)

Så till nåt annat...fyyy vad vädret är tragiskt. Jag sitter nu här med dyngblöta strumpor. Det är egentligen gummistövlar på som gäller. Jag har fått kryssa fram mellan vattenpölar, ishalka och snömodd i morse. Usch!

I dag fyller jag för övrigt år, jag lägger ännu ett helår bakom mig och påbörjar ett nytt; nämligen mitt trettioandra. Årets firande blir hemfixad smörgåstårta (det ska bli spännande*s*) och fika i kväll för familj och vänner. I morgon bjuder mina kollegor på lunch, vi at-kollegor brukar göra det för varandra här på huset och på lördag bjuder Daniel mig på middag på Tallkotten m.m. Mina föräldrar skulle komma förbi till veckan eftersom pappa ska jobba över, likaså kommer Tove och Jonas till veckan. Så det blir ett utdraget firande :)

Nu ska vi se om nån har nåt att förtälja på telefon och samtidigt passa på att ögna igenom morgon- och dagstidningarna.

Ha en förträfflig dag!

6 kommentarer:

Tina sa...

GRATTIS!!!!

missj sa...

Tack så mycket! :)

Anonym sa...

Grattis hjärtat!Vi ses ikväll,kramar

missj sa...

Det gör vi! Det ska bli så trevligt att träffa er igen. Glöm inte att utrusta Robin med puss-skydd *s*

Anonym sa...

GRATTIS PÅ DIN DAG!

missj sa...

Tack så mycket, Linda! :)