måndag, januari 14, 2008

Monday, monday!

Inte ett enda inlägg under hela helgen men nu kommer ett.

Ännu en helg har förflutit och en bra sådan. Flexade ut lite tidigare i fredags och drog till Luleå med Daniel för att kolla in lite mellandagsrea. Vädret var rent ut sagt ohyggligt, blötsnö och elände. Inte vidare kul att klafsa omkring i men vi gjorde det till en kort sejour. Jag gjorde en del fynd, fick bland annat tag på en svart kofta. Nåt jag längtat efter ett tag. Och inte att förglömma: ett par mysbyxor. Jag har inte haft ett par mysisar på flera år men nu har jag ett par i min ägo igen. Så skönt att kura ihop sig i om kvällarna. På kvällen blev det faktiskt en sväng till Olivers här i stan med Agneta och Diana. Först lite vin och "Let's Dance" hos oss. Man måste ju passa på då Agneta väl känner för saken, det är sällan det sker numera. Träffade en del bekanta ute och fick svänga "mina lurviga" - så jag är nöjd.

Lördagkvällen var Daniels, han hade grabbfest i källaren så att det stod härliga till. Det dracks öl, avnjöts fotboll på TV, spelades sällskapsspel, poppades musik, badades bastu, sjöngs och skrattades. Stämningen verkade hög och hjärtlig. När de sedan drog iväg ut på krogen så passade internet på att lägga av hos oss (inte första gången som den där jäkla routern gormar! *muttra*) så då lade jag mig i Rambo och zappade lite på TV:n fastnade på Canal+ och Hitchcocks "Fåglarna" men det dröjde inte länge innan jag somnat från den, jag väcktes av Daniel då han kom hem från krogenoch då blev det vidare flytt till sängen, dock via avsminkning och tandborstning.

I går hade vi vår "stående" och efterlängtade söndagsmyskväll. Källaren, soffan, en brasa och film så att det står härliga till. I går hann vi med efterlängtade "Comic Strip - Fyra män i en bil", "See No Evil" och "Irene Huss - Tatuerad Torso".

På onsdag tänkte jag förbereda lite inför födelsedagsfikat jag ska ha på torsdag. Tänka sig, då blir jag 32 år. Jag fyllde ju nyss 14! *s* Torsdag får vänner och bekanta som önskar droppa förbi på fika. Pernilla föreslog tjejmiddag på fredag men jag får hoppa det denna gång, dels handlar det ekonomi, januari är ingen höjdarmånad ur det perspektivet, fast det känner vi väl alla till. Sedan handlar det även om att jag vill ta en stillsam hemmakväll med tanke på att torsdagen kommer att gå i socialiseringens tecken och att jag och Daniel ska åka ut och äta och ta en "natt på stan" i Luleå på lördagen. Det känns som evigheter sedan jag och D körde en sån där Luleå-sväng. Vi brukar ha så mysigt! Vi inleder med middag på Tallkotten, vi brukar båda äta deras underbara Tricolore sedan går vi vidare till nåt uteställe och roar oss. Enda nackdelen är ju att det blir så jäkla sent innan man är hemma, bussen hem går 03 så innan vi är i Boden igen, har knatat från busshållplatsen hem och gjort oss redo för sänggående så är klockan säkert närmare 05...

Nu ska jag ta och boka bord på "Tallis" :)

Ha en underbar måndag, trots kylan...*brrrr*

Inga kommentarer: