tisdag, april 29, 2008

Jag vill kräkas!

Eller nää, det vill jag väl inte men jag känner mig palt-stinn. Fyyy! Jag hade köpt en fullkornspaj och planerat att äta den till lunch när några här på jobbet började prata om att åka ut och äta på ett ställe som dagen till ära serverade blodpalt. Inte kunde jag ju motstå det såklart. Så nu sitter jag här och känner mig uppriktigt äcklad. (Blod)palt är fantastiskt gott men inte någon lätt mat alls. Tur att det är grötmiddag på menyn. Efter det ska jag ut och promenera - länge! I går gick jag och Tove en 7-kilometare och det får bli nåt sånt i kväll också. Jag skulle helst starta promenaden redan nu och gå bort den här paltkänslan men jag får vackert vänta. Som sagt, det är absolut inget fel på palten i sig men kombinationen jag och palt är inte helt lyckad just nu.

Här har förmiddagen varit fulltecknad så tiden har rusat fram, det är redan eftermiddag. I morgon jobbar jag bara halvdag sedan är torsdagen röd och fin, vilket innebär ledighet. Härligt! Valborg ska visst bjuda på underbart väder också så det är bara att tacka och ta emot. I morgon är det som sagt grillmiddag med Tove, Jonas och barnen som står på agendan + en tur till en majbrasa - såklart.

En liten passus: fy bubblan vad jag mår bra. Solen och våren får mig att sprudla och spritta. Jag längtar så efter att få komma hem, bege mig ut på en promenad i vårsolen (det är så hiiimla fint väder här i Boden idag), plocka och fixa lite därhemma, sätta mig i soffan och zappa på TV:n (kanske blir att kolla "Grannfejden" om jag är hemma då), knattra lite på laptopen och sedan krypa ner i vår ursköna säng och sova som en klubbad heeeeeeeeela natten. Numera vaknar jag ju till och på morgnarna och känner mig pigg och utvilad, det är fantastiskt med tanke på att jag i vinter varit så trött att jag nästan mått illa en del morgnar. Tänk vad solen gör oss gott!

Och så denna intensiva längtan efter att få fixa till uteplatsen, möblera och mysa till altanen och sedan mer eller mindre flytta ut dit under sommaren. Till veckan kommer nog vår trädgårdsgrupp så att jag kan iordningsställa det mesta, kanske jag hinner börja sy de där insynsskydden också.

All lycka!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej syrran!
Blir ju avis när jag läser ditt inlägg om vad du ska göra idag. Jag vill ju också ut och gå, men mitt ansikte tål det inte....och jag gråter så fort solen når mina ögon....är huvudet dumt så får kroppen lida.....:)...puss

missj sa...

*skäller lite* Ni måste vara rädda om er, fyyy...Det där är riktigt, riktigt farligt ju :( *kram*