torsdag, maj 15, 2008

Frusen


Min vy just nu ser ni ovan. Ligger i soffan och fryser. Känner mig genomfrusen. Har tänt ljus, tagit på mig tofflor och dragit en filt över mig. Har kollat på "Lyxfällan"- jag upphör aldrig att förvånas och förfasas över hur en del kan vara så otroligt ansvarslösa att de totalt släpper kontrollen över sin ekonomi och låter allt rasa. För mig är det a & o att betala mina räkningar först, därefter är det fritt att spendera på annat. Krediter är jag generellt "emot". Visst, de är bra att kunna dela upp bevakningen vid större inköp men jag undviker det i möjligaste mån. Ekonomiproblem kan ge den starkaste person magsår.

Dags att titta på "Efterlyst", "Arbogamamman" Emma Jangestig ska göra sin första intervju om det ohyggliga som hände henne och hennes barn i mars.

Nu ska jag gosa in mig under filten och tina upp lite.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heioo...tänkte att nu kan jag väl skriva en hälsning här.Hoppas ni har det bra! Vi är i husletarbranschen, inte det allra lättaste..*suck* Åsså har jag börjat blogga..:-)

missj sa...

Nä men så kul att se dig här! Ska genast lägga till din blogg och följa vad som sker hos/med er.

Var letar ni hus? Nåt som lockat hittills? Visst är det så att det är klurigt det där med hus, i synnerhet om man haft ett tidigare och vet vad man söker. Kram!