fredag, maj 16, 2008

Norwegian

Jag tycks inte vara den enda som har problem med betalningen av resor hos Norwegian. När jag ringde banken om strulet på mitt konto så berättade mannen jag pratade med att det visst varit stora problem med just Norwegian, i princip från den dag de bytte namn från Fly Nordic. En del har inte alls debiterats för sin resa medan andra fått betala tiotusentals kronor för resor som kostat en tiondel av det.

Hur troligt är det egentligen att både jag och en bekant (den enda jag pratat med som också bokat resa med dem) ska ha problem med samma bolag? Jag pratade med honom på MSN i går, han bokade sin resa den 27/4 och pengarna drogs från hans konto i samband med beställning. I går hade de dragit samma summa igen. Han har alltså dubbeldeibterats för sin resa. Själv har jag fortfarande inte fått betala min.

Det hela känns mycket osäkert! Jag hoppas verkligen att detta är barnsjukdomar, för vi behöver ett fungerande lågprisalternativ när det gäller flygresor. Fly Nordic har alltid fungerat klockrent för mig, nog borde Norwegian klara av att leva upp till sina föregångare tycker jag.

Inga kommentarer: