fredag, maj 30, 2008

"It's Friday, I'm in love"

Just det, fast egentligen är jag in love varje dag ;) men det är ett härligt uttryck av ett av mina favoritband The Cure! Tänk, Gunilla....det är 16 (!!!) år sedan vi såg dem i Göteborg. Så unga vi var då :)

Så var det fredag igen och en solig sådan. Tog mig till jobbet med bil (Daniel är jourledig) som en välpackad åsna. Hade med mig fikat till vårt sista DAT-möte, min lunch (idag bjuds det skinkomelett) och så är det min tur att stå för vårdlagsfikat - så även det är med.

På hemmaplan vet jag att det kommer att ske en del under dagen också, Daniel har tänkt lägga klart stenplattorna vid bron och sen kommer hans papps för att hänga med på inköp av takplåt.

Jag måste ju bara rekommendera BSK:s nya hemsida, den är fortfarande under uppbyggnad - som ni ser är nästan alla Daniels lagkompisar lika långa, tunga och gifta som honom, så är dock inte fallet i verkligheten *s*. Den "flygande mannen" på bilden är i alla fall min älskling in action på fotbollsplanen! ;)

Det lär inte bli fler inlägg än detta här idag eftersom jag efter jobbet ska kasta mig hem och fixa ihop den där potatissalladen och fräscha upp mig själv innan jag ska vara hos A-K kl. 18:30 så jag vill önska alla en skön start på helgen!

Inga kommentarer: