onsdag, maj 14, 2008

Murphy's lag

Murphy är hyfsat aktiv på min front just nu...

  • Jag har pratat med banken och Norweigan Air, tydligen låser sistnämnda företag de pengar man handlat för på ens konto och om banken inte hinner ordna med överföringen inom ett visst antal dagar så släpps de åter på ens konto. Detta har skett i mitt fall, därav det plötsliga plus:et på mitt saldot - som jag nu vet kommer att försvinna inom kort. Jag hoppas att det går fort för jag vill ogärna ha pengar som inte är mina liggande på kontot.
  • Förhoppningen om att jag skulle kunna får 25% rabatt hos ett postorderföretag som jag beställt kläder hos är borta. Agneta berättade om rabattkoden i går och jag tänkte att jag skulle ta reda på om det var något jag också kunde nyttja men enligt företaget så upphörde det erbjudandet den 22/4. Typiskt! 25% på 2000 kr hade ju varit en hyfsad slant att kunna använda till annat.
  • Vår tvättmaskin fortsätter att jäklas. Den har ju gjort det till och från ett par månader nu. Vi kan tvätta 10-20 tvättar sedan får den frispel men brukar komma i ordning igen - like magic. Just nu har den en svacka. Den går...och går...och går....men tar inte tvättmedel eller sköljmedel. Daniel hängde sina träningskläder i går kväll efter att det börjat jäklas. Jag försöker som bäst med en ny maskin nu men den börjar hela tiden på centrifugering, snurrar och går och centrifugerar igen men inget vatten denna gång. Jag har testat olika program osv men den vill inte. Så det blir att fajtas med den ett tag.
Lite positiva nyheter nu då:
  • Jag får faktiskt tillbaka en liten slant (1100 kr) på försäkringen för min mobil, det är inte ens hälften av dagens värde när självrisken är dragen - men alltid nåt.
  • I kväll ska jag ta mig en uppfriskande, uppiggande och skön promenad efter middagen
Nu ska jag fortsätta mitt springande mellan spisen och tvättstugan. Jag hade tänkt påbörja fönsterputsandet idag, i alla fall ta insidan för sedan måste jag ha "lite" assistans av gubben med utsidan (jag är för skrajsen för några steg-eskapader) men jag fastnade i ovannämnda bryderier...jäkla tvättmaskin!

Inga kommentarer: