tisdag, juli 22, 2008

Awaiting the sun!

Nu inväntar jag den utlovade solen i morgon. Ska den komma eller är det ännu mer falska förhoppningar spridda av diverse medier?! Nej, visst kommer den?

Syrran har skickat in en liten hälsning till Lina på Family, den måste ni kolla in. Mosters söta tösabit ju *stolt*! Hennes bror Max är en riktig charmis han med. De två tar verkligen hand om varandra, syskonstridigheter och rivalitet är sällsynt mellan dem. Det är underbart tycker jag! Tösen hade inga speciella önskningar när det gällde present och leksaker lär hon få av sina vänner på kalaset på lördag så vi gav henne ett par coola "baggy" jeans. Hon kommer att bli så fin så!

Åt 1.5 palt hos syrran och höll på att dö efteråt, jag mådde nästan illa. Det kändes som om paltar, mjölk och hela menyn landat på min diafragma och gav mig andningssvårigheter *s* Jag tenderar att dricka en del då jag äter palt det är nog det som gör att jag blir så jäääävla mätt. Även om jag inte äter så mycket mat. Palt är underbart gott. Helt klart en all-time-favourite! Syrran gör smarrig sådan! Tack igen!

Nu är håret färgat och ögonbrynen likaså. Sitter här och slötittar på "The Bachelor" på 3:an, inväntar dubbelavsnitt av "Sex and the city" som de repriserar varje dag i sommar. Jag är inget megafan, jag hade innan jag upptäckte att de visas nu kanske sett 5-10 avsnitt totalt. Jag kan gärna se serien ibland men känner inget behov av att följa den slaviskt. Men som nu, när jag inte har nåt annat speciellt för mig så visst...det är helt klart en TV-serie av god kvalitet. Men, men, men...jag längtar alla mest efter nästa runda "Desperate Housewifes" på DVD. Som jag sagt förr, serier vill jag inte se på TV. Ogillar att känna mig låst till TV:n vissa dagar och tider och ville hellre styra sånt själv och kunna plöja fyra avsnitt om jag så önskar ;) Därför inväntar jag DVD-versionerna.

*poff* off I go....

Inga kommentarer: