onsdag, augusti 06, 2008

080808

På fredag infaller detta datum, inte fullt lika magiskt och "folktroiskt" som 070707 men det klingar bra. 070707 var kaotisk i Las Vegas fick vi höra av vår limousinechaufför då vi var på väg till vårt kapell. Folk var som galna efter kapelltider och priserna steg femfalt. Siffran 7 anses vara helig av flera skäl. Mer om bröllopshysterin kring 070707 finns att läsa här. Vi gifte oss dock inte det datumet utan 070921 - minst lika bra som heligt 070707 för oss. Det är vi som skapar magin och inte några siffor eller datum...

Nåja, åter till 080808. Detta datum kommer vi att ägna i goda vänners lag. Kan det bli så mycket bättre? Det är också datumet då Pernilla äntligen får hem sin älskade Ronny efter hans övningsmånad (i just Las Vegas)....och, Daniel ville inflika att det bara är drygt två veckor till lön *s* Må alla ha det riktigt bra detta datum i alla fall (och alla andra också såklart!)

Planerna för kvällen har ändrats. Daniel kommer att få jobba över och min och Jillans planerade Vittjärvsresa blir inställd. Hon ringde för säkerhets skull och kollade läget med tanke på att de ofta vistas i sin stuga i Porjus under somrarna. Så var inte fallet men däremot var Björn på Noliamässan. Besöket skjuts härmed på framtiden. Jag tror att jag ska höra om Agneta vill socialisera lite, vi har ju knappt talats vid på en vecka. Det måste vi ändra på :)

Inga kommentarer: