tisdag, augusti 05, 2008

Gå i däck

Jag känner att jag fallit ut ur mitt glada humör lite för stunden. Det är kallt, mulet och mörkt. Fönsterlamporna är åter tända. Ska inte augusti bjuda på goväder den med? Jag ser oändligt med jobb framför mig (ett helt år till sommarsemester igen). Jag måste försöka skaka av mig de här negativa känslorna, de stjäl energi! Solen kommer åter! Hösten kan vara både lång, mild och fin. Jag får tända ljus igen - och de syns! :) Jag har ett bra jobb och ledighet går att pytsa in lite då och då. Jag är frisk. Har en fantastisk man. Underbara nära och kära. Jag har minnen, erfarenheter och planer för framtiden. Jag har ett fint hus som jag trivs förträffligt i och jag anser mig vara rik på mycket här i livet. Men visst, i morse slog tanken mig när jag var på väg til jobbet: "ska jag knata här fram och tillbaka i evighet..." Sedan spär småsaker på den där känslan, minneskortet som gick sönder under helgen och i morse tappade jag hårborsten i golvet så att den sprack. What's next?

Nu ska jag låtsas att det är sommar och go'väder, Daniel ska starta grillen och vi ska kasta på lite turbomarinerade karrékotletter, fixa lite potatiskroketter och ställa fram lite färdig kall sås. Äta ute är dock att glömma. Känner ni hur postivt och somrigt det känns? Jag griper efter halmstrån här... *s*

På fredag blir det mer grillande då vi ska till Sara och Anders i Skellefteå och grillerbjudande finns även på lördagen då Maria och Leif ska ha lite baluns här hemma (tror att de hade planer på Western Farms avslutningsfest för säsongen också). Hur orken och lusten ser ut då efter en grillkväll aftonen innan vet jag dock inte. I don't have to make that decision right now!

Nu ska jag återgå till mina kökssysslor ett tag!


Inga kommentarer: