fredag, oktober 17, 2008

Fredag

Dagen idag har varit en bra dag. Intressant planeringsdag och en fantastisk föreläsning av Dan Swärd från teatergruppen Scratch som avhandlade detta med kommunikation och kroppsspråk. Det bjöds på många skratt i konferensrummet idag, en del aha-upplevelser och en oändlig "analyseringslusta" när det kommer till eget och medmänniskors uttryckssätt. Får ni chansen att lyssna på denne man nån gång så grip tillfället! Det är mitt råd! Lunchen avnjöts på Björknässkolans restaurang Viljan, även den var lyckad - jag snöade mest in på förrätten som var nån rulltårteliknande sak bestående av gravad lax och nån färskostfyllning. Sanslöst gott! Hade önskat att den skulle ha räckt i evighet. Efter lunchen återsamlades vi på jobbet och där fick vi en glad information från Anna-Karin och Kristina om en upcoming temafest (Flower Power/Hippie/Woodstock/60-70-tal) i december. De där girlsen är bäst på att arrangera festligheter. Det var ju de som fixat det mesta kring min sena-möhippe-fest-i-bästa-Las-Vegas-anda. Och det mina vänner, det är en fest att komma ihåg! Helt klart på min topp 5-lista av ditos.

Efter den nyheten kickade vi igång med jobb en stund till och dagen avslutades med friskvård då jag körde en timmes tuff gång på löpbandet, som underhållning hade jag ett glatt gäng som körde ett gympapass med Ann. Sånt ger jag mig inte på - no way! Jag har verkligen sanslöst dålig koordination. Det blir bara en plåga.

Just nu sitter jag här med håret fullt av färg, ögonbrynen likaså, såsen puttrar så stilla på spisen, ugnen är startad så snart ska jag kasta in potatisen i ugnen och mig själv i duschen för att skölja ur färgen. När det är gjort är det bara köttet och en sallad sen är middagen kirrad.

Kvällen kommer att gå i stillhetens tecken. Jag behöver det. Ska bara njuta av varandet här och nu. Ska försöka lägga bort allt som kan tynga och förstöra. I morgon kommer Sara och Anders hit, det ser jag fram emot. Positiv input här i nuet emottages tacksamt. De trodde att de skulle dyka upp vid 14-snåret.

Innan jag pyser från burken ett tag så vill jag bara tilldela detta ♥ till mina loved ones! Tack för att ni finns där och är de ni är. En alldeles extra tanke till de jag inte når face to face på "daglig" basis...

And you know what? When it comes around - I know what really counts!

Inga kommentarer: