lördag, oktober 11, 2008

Vill ha! - Är sugen! Längtande! Trängande! Hungrig!

Sitter och väntar på Ronny som ska hämta upp mig när han hämtar maten (det blir sushi....jippiii! Prisa Gud för att Boden fått en sushirestaurang - som dessutom gör fantastiskt god dito). Roar mig med ett litet blogginlägg under tiden.

Jag är "ganska" hungrig just nu så tankarna går osökt till mat. Det gör det ju inte ett dugg bättre att Daniels pizza luktar underbart. Mina matdrömmar förde mig till kinesisk äggsoppa, jag fick just en enorm craving efter det. Ni vet de där goda som brukar finnas på kinamatsbufféer. Vill att den ska vara lite hot and spicy också. Måste kolla om jag kan hitta nåt (super)bra recept på nätet.

På tal om mat (jo, jag gillar ämnet *s*)...i morgon tänkte jag försöka mig på att göra thailändska vårrullar. Jag har tänkt på det länge men inte fått "fingrarna ur" men ingredienserna är inköpta ( har dock glömt den sötsura såsen) och i morrn ska jag ge mig på projektet. Ni ser väl om jag dyker in här och drar en ramsa med svordomar sen...*s*

När jag stod i duschen idag började jag tänka på veckan som kommer. Fy fasen, det är mycket att göra. Har ganska så späckade dagar på jobbet, först smärthanteringsgruppen på måndag, ganska stora patientärenden såväl tisdag som onsdag och torsdag och fredag är det dags för planeringsdagar. Tyvärr rök ju trevligheterna kring dessa i och med Landstingets katastrofala ekonomi, men man måste ju ha förståelse för att höjdarna måste åka till Nashville för att utveckla vårt landsting....hmmm. På torsdag ska jag dessutom göra en uttryckning till Luleå som är relaterad till det där glädjande telefonsamtalet jag tidigare nämnde. Helgen som kommer får vi ju besök av Sara och Anders, det ser jag fram emot. (Tillbaka till mat-pratet nu) Jag hade i åtanke att bjuda dem på grekisk pytt i panna men har efter lördagens supersmarriga middag hos Tove och Jonas ångrat mig och ska göra den goda gryta som de bjöd på istället tillsammans med ris och en god sallad.

Det var nog vad jag hade att säga för stunden, ska läsa lite bloggar nu...och vänta vidare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att du gillade den!