tisdag, december 16, 2008

Kaffe, katt och kändisskvaller

En god dag har passerat, har fått allt planerat gjort och fått en god dos socialisering och kaffe; både hos/med morbror Dennis, hans Viveka och deras keliga katt "Gusse" och med K där jag även fick en guidad tur i hennes tipptoppfräscha, stil- och smakfulla hus. Inte illa pinkat får jag säga!

Nu ska jag bara rafsa ihop träningsväskan för i morrn efter jobbet blir det en tur på den svarta hingsten och på löpbandet sedan ska jag lägga mig och läsa lite djuplodande kändisskvaller. Det är vad jag känner för just i detta nu *s*

Jag har förresten, alldeles nyss, registrerat mig på nya Tunerec, hoppas att den sidan kan fungera som ett alternativ de gånger Chilirec strejkar. Den sidan har ju buggat en del på sistone vilket är synd, jag har ju hunnit spara ihop nästan 2 miljoner låtar där och det är verkligen toppen att kunna ha med sig och nå överallt. Better safe than sorry, nu har jag i alla fall två ställen med musik som laddar 24/7.

Nu stänger jag ner min Dell, som förresten ska slutbetalas nu under januari, februari och mars. Då är förmånsdatortiden äntligen över och jag slipper den utgiften.

Natt natt!

Inga kommentarer: