torsdag, januari 22, 2009

Jag ska strida!

I dag läser vi den 22 januari på almanackan, tänk...snart har en av årets tyngsta månader passerat och kvar återstår bara februari. I mars börjar ju vårkänslorna krypa på, solen är uppe längre och den underbara vårvintern har inletts.

Nu på morgonen ställde jag om mobilens alarm en halvtimme eftersom jag kom på att jag skulle få lift med Jillan till jobbet, under den lilla tiden hann jag drömma en massa. Jag förflyttades till Las Vegas och befann mig i nåt slags "lustigt hus" med trånga gångar som man skulle krypa igenom till underliga rum och i varje rum väntade någon med kluriga uppgifter att lösa.

Mitt sorterande och städande i papper resulterade i ännu nåt bra. Jag hittade kvittot på min K850i, mobilen som dog dan före julafton; alltså 081223. När jag såg inköpsdatumet på mobilen tände det till inom mig, den är nämligen inköpt 071023. Med andra ord dog mobilen på sin 14-månadersdag. Två månader efter att garantitiden gått ut. Det tycker jag är uruselt. Jag har under den tid jag ägt mobilen haft in den på garantireparationer två gånger. Vidars här i stan rekommenderade mig att försöka ta upp detta med butiken där mobilen är inköpt eftersom det varit så mycket problem med den. Jag har dessutom sett i diverse forum när jag googlat på de problem jag haft med telefonen att modellen tycks vara ett riktigt "måndagsexemplar". Många med mig tycks ha haft problem. Så nu ska jag kontakta radiohuset i Älvsbyn som skött mina garantirep, jag saknar nämligen ett av de två inlämningskvittona och jag behöver dem för att bevisa att jag haft in den på reparation. Sedan ska jag ringa till Tekniska Huset i Kalix där mobilen är inköpt och fråga hur jag ska gå tillväga med resten. Jag känner till andra som fått en ny mobil då de haft tre eller fler problem med den och jag landade på tre när den dog permanent. Enligt Sony Ericsson support lät det som ett hårdvarufel (inte billigt då garantin precis löpt ut). Därav inköpet av en helt ny mobil på julafton. Wish me luck i striden med Sony Ericsson nu.

Ha en fin dag där ute!

Inga kommentarer: