torsdag, januari 29, 2009

You're on my heart just like a tattoo...

Fräsch som en rosenknopp sitter jag här efter en timmes spontanträning med efterföljande dusch. När jag hade varit och lämnat Daniel kände jag bara "vafasen", ska jag åka hem och landa i soffan nu? Nää, så blev det inte. Jag åkte hem, bytte om och åkte till jobbet för att svettas en stund. I dag gick det faktiskt ganska lätt, få se om det går lika lätt i morgon efter jobbet.

Mötet idag var snabbt avklarat, inte nåt speciellt eller avancerat egentligen med det är skönt att ett proffs tittar på saken och ser till att allt blir rätt. Med gårdagens brev så kan man lugnt säga att mycket har hänt dessa två dagar. Efter helgen ska nog saker och ting ha landat ytterligare, på vilket sätt återstår dock att se. Jag har hamnat i nån fas i kväll när jag tolkar och överanalyserar saker och ting och ska verkligen försöka att lägga bort grubblandet. Jag hör mamma eka i huvudet med sitt: "man ska inte måla fan på väggen innan han är där" och det är rätt, gör man det så gräver man ner sig. Det ska jag inte göra nu. Jag ska tänka positivt och fokusera på det vackra, ärliga, äkta och sanna...

Hursomhelst, i morgon är det fredag och jag ska inte ens laga middag då *s* Nej, det blir räkor för min del och lite vitt vin - och det framför TV:n till "Let's Dance". Daniel ska äta sin älskade Grandiosa :) Vem som äter godast? Jag såklart...räkor är så underbart, ljuvligt gott och dessutom nyttigt och kalorisnålt. Visst Grandiosa är god den med men den vinner inte över räkorna.

Innan jag avslutar vill jag skicka en varm kram till två vänner som har det tungt just nu. Jag tänker mycket på er båda ska ni veta och hoppas verkligen att saker och ting snart ska blir bra. Ni förtjänar allt gott, min vänner!

Nu ska jag titta på "Lyxfällan" som äntligen kör igång igen...

Inga kommentarer: