fredag, juli 24, 2009

Fredag

En lite gråmulen fredag men det är i alla fall bättre än nattens ihärdiga regnande. Dagen lunkar fram så sakteliga, har funderat lite över helgen och kvällen. PDOL pågår ju för fullt men det känns inte som nåt som är aktuellt för min del, hade även funderingar på att höra vad Skellefteåborna har för sig i helgen men jag känner mig nog så bekväm, tanken på att höra om nån hade lust med en tur ut någonstans har också snurrat. Jag har ju inte varit ute nåt alls i sommar. Nu är ju dessutom kusten klar. Men finns geisten? Jag tror inte det - dessutom vill jag ju helst ha solsken om man väl ska slå på stort och bege sig ut i nattlivet. Nåja, jag låter timmarna löpa på så får vi se vad jag beslutar mig för (eller inte beslutar mig för *s*)

Jag har i alla fall beställt de där kalasbiljetterna nu, de skulle skickas som PDF-fil så snart betalningen kommit in och den har gått iväg med direktbetalning via internetbanken. De har dock inte kommit ännu, jag avvaktar nån timme till sedan ringer jag. Utöver det har jag beställt en liten present till två mycket värdefulla människor i mitt liv. Inget stort men jag tror att de båda kommer att ha stor nytta av den. Ibland måste man bara :)

Syster med familj kommer hem under dan då hon tagit på sig ett extra jobbpass i morgon kväll. Nu ska jag virvla runt lite på WWW en stund och gosa lite med Britt som fortsätter att vara som en liten luriv svans efter mig :)

Inga kommentarer: